Harpiste Michelle Sweegers in Lodewijkskerkje

maandag 29 april 2019

De veelbelovende jonge harpiste Michelle Sweegers heeft in het kerkje een bijzonder mooi harprecital gegeven. Studerend in Frankrijk was zij even in Nederland en maakte van de gelegenheid gebruik om een optreden te geven. Met als thema “Romantiek” speelde zij 7 stukken van verschillende componisten variërend van Carl Philip Emanuel Backh (1714-1788) tot Uno Alexander Vesje (1989). Tussen door lichtte ze de stukken, zelfverzekerd, toe of legde ze de specifieke werking van de harp uit. Luisteren en leren: een prachtige concert!

In juli zal zij deelnemen aan het harpconcours in Bloomingdale. We wensen haar heel veel succes toe!

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten