Concert Oisterwijks Kamerkoor en Expositie Ellen Geerts – Klank Kleur Kunst

zondag 26 mei, 2019
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14:30 uur, inloop 14.00 uur

Een speciale kruisbestuiving tussen muziek en beeldende kunst met als centraal thema “Natuurbeleving”.

Het Oisterwijks Kamerkoor verzorgt o.l.v. Peter van Aerts een concert waarin muziek ten gehore wordt gebracht van o.a. Grieg, Schubert, Rheinberger, Wickander en Elgar.

Oisterwijks Kamerkoor

Iskandér Zalialdinov, piano en gitaartrio BMP zullen eveneens een bijdrage leveren aan dit bijzondere concert. Al luisterend naar muziek die geïnspireerd is door de natuur, wordt u omringd door kleurrijke schilderijen en werk op papier van Ellen Geerts waarin eveneens de natuurbeleving centraal staat.

Het concert begint om 14.30, maar u kunt al vanaf 14.00 uur de expositie bezoeken. Ook is er na afloop van het concert gelegenheid om het werk te bekijken. Er wordt een feestelijk hapje en drankje aangeboden. Zondag is de expositie  van 14.00-16.00 uur alleen te bezoeken in combinatie met het concert. Van 16.00- 17.00 vrij toegankelijk.

Kaartjes voor Klank Kleur Kunst kunt u reserveren via 013-5442089 of via: reserveren@oisterwijkskamerkoor.nl  / € 11,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa.

affiche OKK Klank Kleur Kunst

Het lodewijkskerkje was al een bijzondere kerk om concerten te geven vanwege de mooie akoestiek en de sfeer, maar nu nog meer na de prachtige renovatie. Verder ook de gastvrijheid en de mogelijkheid om in de Voorhof na te blijven met het publiek.

Peter van Aerts