Winterconcert Singing Pearls

zaterdag 08 december, 2018
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:20.00 uur, inloop 19.30 uur

Ook dit jaar heeft het zanggezelschap ‘Singing Pearls’ weer een concert gepland waarin ze sfeervolle ‘winterse’ klanken laten horen. Muziek waar je warm van wordt.

Onder leiding van Evelien Janssen-Clement kunt u luisteren naar het deze zanggroep, met daarbij verrassende gastoptredens, op zaterdag 8 december om 20.00 uur in het Lodewijkskerkje.

Parkeren kan het beste bij Sporthal De Leije aan de Baerdijk, entree bedraagt € 12,50 inclusief koffie of thee in de pauze. Kinderen tot 10 jaar betalen € 6,25. Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar via thesingingpearls@gmail.com

Het lodewijkskerkje was al een bijzondere kerk om concerten te geven vanwege de mooie akoestiek en de sfeer, maar nu nog meer na de prachtige renovatie. Verder ook de gastvrijheid en de mogelijkheid om in de Voorhof na te blijven met het publiek.

Peter van Aerts