Winterconcert Singing Pearls

zaterdag 08 december, 2018
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:20.00 uur, inloop 19.30 uur

Ook dit jaar heeft het zanggezelschap ‘Singing Pearls’ weer een concert gepland waarin ze sfeervolle ‘winterse’ klanken laten horen. Muziek waar je warm van wordt.

Onder leiding van Evelien Janssen-Clement kunt u luisteren naar het deze zanggroep, met daarbij verrassende gastoptredens, op zaterdag 8 december om 20.00 uur in het Lodewijkskerkje.

Parkeren kan het beste bij Sporthal De Leije aan de Baerdijk, entree bedraagt € 12,50 inclusief koffie of thee in de pauze. Kinderen tot 10 jaar betalen € 6,25. Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar via thesingingpearls@gmail.com

Ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders hebben wij in het Lodewijkskerkje een muziekvoorstelling  met een klassieke zangeres en een pianist georganiseerd. De sfeervolle en intieme omgeving van de kleine kerk maakte dit tot een zeer bijzondere en mooie ervaring. We hebben genoten van deze speciale plaats.

Carolijn Bouwman