Concert – Troubadour d’amour – Ed Citroen

zondag 02 februari, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14:30 uur, inloop 14.00 uur

Poptroubadour Ed Citroen geeft deze middag een afwisselend matinee concert. Zijn songs kiest hij uit zijn omvangrijke repertoire met zo’n 500 songs. Irish folk, Top 2000 evergreens en zijn eigen Nederlandstalige liedjes komen voorbij. Ed is een echte troubadour, reizend door het land speelt hij op feesten, festivals en huiskamerconcerten. Zijn programma ’troubadour d’ amour’ is steevast afwisselend met luisterliedjes, gitaartunes, meezingers en verhalen over zijn leven en de liedjes. ‘’Variatie, verdieping en feel good’’ daar staat Ed Citroen garant voor tijdens zijn voorstellingen.

De entree van het concert is gratis; de muzikant en Stichting Lodewijkskerkje vragen een vrijwillige bijdrage achteraf waarmee activiteiten in het kerkje kunnen worden georganiseerd. Tijdens de pauze in de naastgelegen Voorhof is er een drankje te koop (graag contant betalen).

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten