AFGELAST – Expositie: viltwerk door Riet Pessers

zondag 29 maart, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:13:30-16:30 uur

Vanwege de Corona geannuleerd – nieuwe data worden via deze website gecommuniceerd.

Een creatieve moeder en de handwerklessen op school vormden de basis voor Riet haar creatieve belangstelling. Naaien, borduren, haken en wandkleden maken gaven de richting aan het latere viltwerk. Lessen en instructies volgden: het oefenen en de aansporing van de viltkunstenares, gaven de doorslag om haar eigen viltwerk te maken. Ze was niet meer te stoppen. Al werkend verfijnde zij de technieken en bouwde zo de ervaring op.

Nu zij de gelegenheid heeft om te exposeren in het Lodewijkskerkje toont zij haar viltwerk voor haar familie, vrienden en geïnteresseerden. Haar viltwerk is te koop en zij zal zelf aanwezig zijn tijdens de 2 middag exposities van 13.30 – 16.30 op zaterdag 28 en zondag 29 maart a.s. Vrije entree. Welkom!

Het lodewijkskerkje was al een bijzondere kerk om concerten te geven vanwege de mooie akoestiek en de sfeer, maar nu nog meer na de prachtige renovatie. Verder ook de gastvrijheid en de mogelijkheid om in de Voorhof na te blijven met het publiek.

Peter van Aerts