AFGELAST – Expositie: viltwerk door Riet Pessers

zondag 29 maart, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:13:30-16:30 uur

Vanwege de Corona geannuleerd – nieuwe data worden via deze website gecommuniceerd.

Een creatieve moeder en de handwerklessen op school vormden de basis voor Riet haar creatieve belangstelling. Naaien, borduren, haken en wandkleden maken gaven de richting aan het latere viltwerk. Lessen en instructies volgden: het oefenen en de aansporing van de viltkunstenares, gaven de doorslag om haar eigen viltwerk te maken. Ze was niet meer te stoppen. Al werkend verfijnde zij de technieken en bouwde zo de ervaring op.

Nu zij de gelegenheid heeft om te exposeren in het Lodewijkskerkje toont zij haar viltwerk voor haar familie, vrienden en geïnteresseerden. Haar viltwerk is te koop en zij zal zelf aanwezig zijn tijdens de 2 middag exposities van 13.30 – 16.30 op zaterdag 28 en zondag 29 maart a.s. Vrije entree. Welkom!

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten