Koffieconcert – i.s.m. Tiliander

zondag 27 januari, 2019
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:12.00 uur, inloop 11.45 uur

Waar kunnen studenten het beste laten zien wat ze leren? Natuurlijk, op het podium zelf!
In samenwerking met Tiliander biedt het Lodewijkskerkje studenten van AMPA dit podium om hun talenten te laten horen en zien.
Laat u verrassen door prachtige kamermuziek, vernieuwende programma’s, gespeeld door toekomstige professionals met enorm veel talent!

Entree €5,- (een kopje thee of koffie is inbegrepen) via de website van Tiliander

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten