Clariña Kwartet – koffie concert i.s.m. Tiliander

zondag 07 april, 2019
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:12.00 uur, inloop 11.45 uur

Waar kunnen studenten het beste laten zien wat ze leren? Natuurlijk, op het podium zelf!
In samenwerking met Tiliander biedt het Lodewijkskerkje studenten van AMPA dit podium om hun talenten te laten horen en zien.
Laat u verrassen door prachtige muziek, vernieuwende programma’s, gespeeld door toekomstige professionals met enorm veel talent!

Deze zondag zal dat het Clariña Quartet zijn.

Sandra Balsera , Severine Sierens, Noelia Rodriguez Morales en Kevin Casteleyn leerden elkaar in september 2018 kennen tijdens de start van het academiejaar aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Voor het vak kamermuziek besloten ze samen een klarinetkwartet op te richten.
Alle 4 de leden van het Clariña Quartet zitten in de master 1 opleiding en vormen een internationaal gezelschap doordat ze uit België en Spanje komen. Het Clariña Quartet wil hun publiek meenemen door de verschillende genres van de muziek en het rijke repertoire voor klarinetkwartet. Ze laten daarbij hun publiek ook kennis maken met de verschillende instrumenten van de klarinetfamilie.

Entree: € 5,50, inclusief kopje koffie/thee – koop hier uw ticket

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten