AFGELAST – Lenteconcert – Elckerlyc Speellieden

zondag 03 mei, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14.30 uur; inloop 14.00 uur

“Die winter is vergangen, ik zie des meien schijn. Goede morgen mooie bloem, waar kom jij vandaan.”

Zo beginnen de Elckerlyc-speellieden hun Lenteconcert gevolgd door een keur van liedekens en speelstukjes uit de Brabantse en Vlaamse Kempenstreek. Zoals gewoonlijk begeleiden zij zichzelf op een groot aantal verschillende muziekinstrumenten zoals draailier, doedelzak, harmonica, accordeon, hobo, klarinet en cello.

Aanvang 14.30 uur en de toegang is gratis. Tijdens de pauze kunt u iets drinken in de Voorhof. Na afloop vragen de speellieden een vrijwillige bijdrage.

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten