Lenteconcert – Elckerlyc Speellieden

zondag 03 mei, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14.30 uur; inloop 14.00 uur

“Die winter is vergangen, ik zie des meien schijn. Goede morgen mooie bloem, waar kom jij vandaan.”

Zo beginnen de Elckerlyc-speellieden hun Lenteconcert gevolgd door een keur van liedekens en speelstukjes uit de Brabantse en Vlaamse Kempenstreek. Zoals gewoonlijk begeleiden zij zichzelf op een groot aantal verschillende muziekinstrumenten zoals draailier, doedelzak, harmonica, accordeon, hobo, klarinet en cello.

Aanvang 14.30 uur en de toegang is gratis. Tijdens de pauze kunt u iets drinken in de Voorhof. Na afloop vragen de speellieden een vrijwillige bijdrage.

Ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders hebben wij in het Lodewijkskerkje een muziekvoorstelling  met een klassieke zangeres en een pianist georganiseerd. De sfeervolle en intieme omgeving van de kleine kerk maakte dit tot een zeer bijzondere en mooie ervaring. We hebben genoten van deze speciale plaats.

Carolijn Bouwman