Valentijnsconcert door leerlingen van LokaalZes

zondag 16 februari, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14:30 uur

LokaalZes organiseert zondag 16 februari om 14.30 uur het jaarlijks terugkerende Valentijnsconcert.

Leerlingen van o.a. Kathelijn van Dongen bezingen de liefde in klassiek en licht-klassiek repertoire. Het belooft een hartverwarmende middag te worden waar u kunt genieten van veel jong en oud talent. Als familie, vrienden, kennissen maar ook als u nieuwsgierig bent naar hun talent, de mensen achter LokaalZes of zelf denkt aan zanglessen, dan bent u van harte welkom. Meer informatie over LokaalZes.

Gratis entree; tijdens de pauze of na het concert kunt u een drankje drinken in de aansluitend gelegen Voorhof (graag contant betalen).

Ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders hebben wij in het Lodewijkskerkje een muziekvoorstelling  met een klassieke zangeres en een pianist georganiseerd. De sfeervolle en intieme omgeving van de kleine kerk maakte dit tot een zeer bijzondere en mooie ervaring. We hebben genoten van deze speciale plaats.

Carolijn Bouwman