Valentijnsconcert door leerlingen van LokaalZes

zondag 16 februari, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14.30 uur

LokaalZes organiseert zondag 16 februari om 14.30 uur het jaarlijks terugkerende Valentijnsconcert.

Al ruim vijf jaar schitteren elk jaar leerlingen van LokaalZes tijdens dit akoestische concert. Het programma heeft de naam ‘I want to know what love is’. Een antwoord op deze vraag kent vele gezichten. Het belooft dan ook een gevarieerd programma te worden. Ook de kids van de kidsklas Oisterwijk zullen tijdens dit concert optreden. En docent Kathelijn van Dongen zal een duet met haar leerlingen ten gehore brengen.

Wees welkom!

Gratis entree; een vrijwillige bijdrage wordt na afloop van het concert op prijs gesteld. Tijdens de pauze of na het concert kunt u een drankje drinken in de aansluitend gelegen Voorhof.

Ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders hebben wij in het Lodewijkskerkje een muziekvoorstelling  met een klassieke zangeres en een pianist georganiseerd. De sfeervolle en intieme omgeving van de kleine kerk maakte dit tot een zeer bijzondere en mooie ervaring. We hebben genoten van deze speciale plaats.

Carolijn Bouwman