Valentijnsconcert door leerlingen van LokaalZes

zondag 16 februari, 2020
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14.30 uur

LokaalZes organiseert zondag 16 februari om 14.30 uur het jaarlijks terugkerende Valentijnsconcert.

Al ruim vijf jaar schitteren elk jaar leerlingen van LokaalZes tijdens dit akoestische concert. Het programma heeft de naam ‘I want to know what love is’. Een antwoord op deze vraag kent vele gezichten. Het belooft dan ook een gevarieerd programma te worden. Ook de kids van de kidsklas Oisterwijk zullen tijdens dit concert optreden. En docent Kathelijn van Dongen zal een duet met haar leerlingen ten gehore brengen.

Wees welkom!

Gratis entree; een vrijwillige bijdrage wordt na afloop van het concert op prijs gesteld. Tijdens de pauze of na het concert kunt u een drankje drinken in de aansluitend gelegen Voorhof.

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten