VIJF, een concert van vijf bevlogen muzikale vrouwen, met o.a. Renske de Leuw

zondag 29 januari, 2017
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14.30 uur, inloop 14.00 uur

VIJF!

Vijf bevlogen vrouwen, vijf unieke instrumenten, vijf muzikale harten: dat is VIJF!

Een ensemble met een bijzondere samenstelling van fluit, viool, hobo, fagot en harp. Een bezetting die uitdagend is en een breed scala aan mogelijkheden biedt. Zo speelt het ensemble tijdens een concert niet alleen als kwintet maar ook in kleinere samenstelling. VIJF! is, kortom, een ensemble met een afwisselend, verrassend en breed palet aan klankkleuren.

De leden van VIJF! hebben een grote passie voor kamermuziek en spelen dan ook al jaren samen in diverse ensembles. Daarnaast zijn ze ook actief in verschillende orkesten. Zij maken allen deel uit van Het Zeeuws Orkest en bezetten hierbij prominente plaatsen. Een aantal leden speelde ook jarenlang in het Aulos Consort, een dubbelriet-ensemble aangevuld met clavecimbel, fluit, viool en soms trompet. Met VIJF! slaan deze bevlogen musici nu een nieuwe weg inVIJF! bestaat uit Saskia Onstwedder-List; fluit, Anne-Marie van de Grint: viool, Anne-Marie van Mierlo: hobo, Lieselot Toorop; fagot en Renske de Leuw; harp

VIJF! Vijf bevlogen vrouwen, muzikale harten

Beau Soir

Met het programma ‘Beau Soir’ van het kersvers opgerichte ensemble VIJF! bent u verzekerd van een mooie avond (of middag)!Sfeervolle klanken uit het Franse Impressionisme waarbij u heerlijk weg kunt dromen, afgewisseld met Spaanse, Italiaanse en Zuid-Amerikaans passie en emotie. Muziek waar je blij van wordt en die je raakt! Een programma met o.a.: ‘Petite Suite’ en ‘Beau Soir’ van Debussy, ‘Oblivion’ van Piazzolla en ‘Gabriels Oboe’ van Morricone.

Voor dit concert is een kaartverkoop; deze loopt via info@ensemblevijf.nl of aan de deur (indien er nog plaats is). Een kaartje kost €12,50 per persoon (jongeren t/m 12 jaar €7,50). Op locatie alleen contante betaling mogelijk.

Meer info: www.ensemblevijf.nl

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten