Voorjaarsconcert door Elckerlyc Speellieden

zondag 05 mei, 2019
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14:30 uur, inloop 14.00 uur

Uit het rijke culturele erfgoed van de Brabantse en Vlaamse Kempen kunt u op deze zondagmiddag een concert bijwonen van de Elckerlyc Speellieden. Zij hebben ook dan weer een grote verscheidenheid aan liedekens en muziekskes in het thema van het voorjaar. Zoals gewoonlijk begeleiden zij zichzelf op een groot aantal verschillende muziekinstrumenten die folkloristisch en klassiek zijn.

De aanvang is 14.30 uur en de toegang is gratis. Na afloop vragen de speellieden een vrijwillige bijdrage.

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten