Voorjaarsconcert door Elckerlyc Speellieden

zondag 05 mei, 2019
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14:30 uur, inloop 14.00 uur

Uit het rijke culturele erfgoed van de Brabantse en Vlaamse Kempen kunt u op deze zondagmiddag een concert bijwonen van de Elckerlyc Speellieden. Zij hebben ook dan weer een grote verscheidenheid aan liedekens en muziekskes in het thema van het voorjaar. Zoals gewoonlijk begeleiden zij zichzelf op een groot aantal verschillende muziekinstrumenten die folkloristisch en klassiek zijn.

De aanvang is 14.30 uur en de toegang is gratis. Na afloop vragen de speellieden een vrijwillige bijdrage.

Ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders hebben wij in het Lodewijkskerkje een muziekvoorstelling  met een klassieke zangeres en een pianist georganiseerd. De sfeervolle en intieme omgeving van de kleine kerk maakte dit tot een zeer bijzondere en mooie ervaring. We hebben genoten van deze speciale plaats.

Carolijn Bouwman