Optreden zanggroep ‘Melos’

zondag 06 oktober, 2019
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:14.30 uur, inloop 14.00 uur
Zanggroep Melos bestaat dit jaar 35 jaar. Hun repertoire  bestaat uit lichte popmuziek, gevoelige ballads en nummers uit bekende musicals, soms een vleugje jazz of soul: Van Simon en Garfunkel tot Adèle, van Wim Sonneveld tot Boudewijn de Groot.

Zij willen het 35-jarig jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en verzorgen in het Lodewijkskerkje een gratis toegankelijk optreden. Zij zingen liedjes uit hun repertoire en wisselen deze af met korte terugblikken naar bijzondere en mooie momenten.

Programma: 14.30 – 15.30 uur.

Na afloop is er een gezellig samenzijn in de Voorhof waar de leden van de zanggroep u hopen te ontmoeten.

Het lodewijkskerkje was al een bijzondere kerk om concerten te geven vanwege de mooie akoestiek en de sfeer, maar nu nog meer na de prachtige renovatie. Verder ook de gastvrijheid en de mogelijkheid om in de Voorhof na te blijven met het publiek.

Peter van Aerts