Zomeravondconcert – Elckerlyc Speellieden

woensdag 04 juli, 2018
Locatie:Lodewijkskerkje
Tijd:19:30 uur

De Elckerlyc-speellieden brengen ook deze zomer weer hun muzikale klanken in Oisterwijk.

De liedekens en muziekskes uit de Brabantse en Vlaamse Kempen kunt u horen in een programma dat geheel in het teken van de zomer staat. Het Sint Annafeest, de Zomerwende, Oogstpotpourri, de dans rond het brandend pattatenloof en vele andere muziekskes zullen zij ten gehore brengen in een bonte mengeling van verschillende muziekinstrumenten.
Deze avond zijn de doedelzak, draailier en trekzak vertegenwoordigd, maar ook hedendaagse instrumenten als hobo, klarinet, cornet accordeon en gitaar ontbreken niet.

Kortom: het wordt weer een zeer gevarieerd programma in de traditie van het culturele erfgoed van onze streek.

Aaanvang 19.30 uur (bij mooi weer op de binnenplaats van de Voorhof en anders in het kerkje); na afloop vragen de speellieden een vrijwillige bijdrage.

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten