Thema weekend “Kleurrijk” april 2016

Het weekend van 9 en 10 april was het Lodewijkskerkje “Kleurrijk”, met een expositie van schilderwerk, fotografie en vliezen-werk van Onny de Bont. Zij mocht circa 80 gasten verwelkomen over 2 middagen. Zaterdag waren de prachtige stemmen Lorien, de zusjes Jager te horen, begeleid met gitaar en harp. Met hun lichtte stemmen raakten zij harten. Zondag in de kerkdienst een uitleg (preek) over het schilderij van van Gogh “de Zaaier” – getoond op ons grote scherm – door Wil van Egmond.  En ’s middags een boeiend Brabants levensverhaal door Nelleke de Laat. Kleurrijk was het!

« Overzicht

Het lodewijkskerkje was al een bijzondere kerk om concerten te geven vanwege de mooie akoestiek en de sfeer, maar nu nog meer na de prachtige renovatie. Verder ook de gastvrijheid en de mogelijkheid om in de Voorhof na te blijven met het publiek.

Peter van Aerts