Thema weekend “Kleurrijk” april 2016

Het weekend van 9 en 10 april was het Lodewijkskerkje “Kleurrijk”, met een expositie van schilderwerk, fotografie en vliezen-werk van Onny de Bont. Zij mocht circa 80 gasten verwelkomen over 2 middagen. Zaterdag waren de prachtige stemmen Lorien, de zusjes Jager te horen, begeleid met gitaar en harp. Met hun lichtte stemmen raakten zij harten. Zondag in de kerkdienst een uitleg (preek) over het schilderij van van Gogh “de Zaaier” – getoond op ons grote scherm – door Wil van Egmond.  En ’s middags een boeiend Brabants levensverhaal door Nelleke de Laat. Kleurrijk was het!

« Overzicht

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten