Expositie werk Nicole & Bas Berkelmans 2016

Weerspiegeling van de natuur

Verwondering is wat je voelt als je de metalen kunstwerken van Bas en Nicole Berkelmans voor de eerste keer ziet. Verwondering door het mooie ontwerp maar ook door de precisie, toewijding en zorgvuldigheid waarmee ieder kunstwerk is gemaakt. De kunstwerken van Bas en Nicole zijn een weerspiegeling van de natuur. Het licht verandert de schaduw van het kunstwerk waardoor het op ieder moment van de dag weer anders op de muur reflecteert. Dat is fascinerend.

Bas Berkelmans is autodidact. Hij maakt van oud ijzer en gerecycled metaal zijn kunst, geïnspireerd door de natuur. De ontwerpen komen van zijn vrouw Nicole. Zij hebben na deze expositie op verzoek van de Protestantse gemeente “de druivenrank” gemaakt. Deze hangt nu permanent in het kerkje op de muur boven de binnendeur.

« Overzicht

Ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders hebben wij in het Lodewijkskerkje een muziekvoorstelling  met een klassieke zangeres en een pianist georganiseerd. De sfeervolle en intieme omgeving van de kleine kerk maakte dit tot een zeer bijzondere en mooie ervaring. We hebben genoten van deze speciale plaats.

Carolijn Bouwman