Zomerzin 2016

Kunst en muziek tijdens de zomer van 2016

Tijdens de zomermaanden hebben de deuren van het kerkje op zaterdagmiddagen open gestaan. Men kon genieten van 3 verschillende exposities van het werk van Ad Verberk, Ine van de Heuvel en Gerda Veldman-Ubbink. Totaal zijn er rond de 280 mensen geweest, waarbij ook werk is verkocht. Zondag 11 september, tijdens Open Monumentendag, was de laatste expositie dag afgesloten met een wervelend concert van Irish Cream met letterlijk de deuren open. De foto’s geven een impressie van de activiteiten, die zonder de hulp van veel vrijwilligers niet mogelijk was geweest.  MIGO heeft met de subsidie deze activiteit van Stichting Lodewijkskerkje ondersteund.

« Overzicht

Om een familie feest een extra dimensie te geven is de locatie van het kerkje ideaal. Voor de 50-jarige bruiloft wenste het gouden paar een moment van bezinning in een niet kerkelijke context. Het kerkje was met haar intieme ruimte, met een uitstekende akoestiek, absoluut een sfeer verhogende gelegenheid.

Familie Schouten