Zomerzin 2016

Kunst en muziek tijdens de zomer van 2016

Tijdens de zomermaanden hebben de deuren van het kerkje op zaterdagmiddagen open gestaan. Men kon genieten van 3 verschillende exposities van het werk van Ad Verberk, Ine van de Heuvel en Gerda Veldman-Ubbink. Totaal zijn er rond de 280 mensen geweest, waarbij ook werk is verkocht. Zondag 11 september, tijdens Open Monumentendag, was de laatste expositie dag afgesloten met een wervelend concert van Irish Cream met letterlijk de deuren open. De foto’s geven een impressie van de activiteiten, die zonder de hulp van veel vrijwilligers niet mogelijk was geweest.  MIGO heeft met de subsidie deze activiteit van Stichting Lodewijkskerkje ondersteund.

« Overzicht

Het lodewijkskerkje was al een bijzondere kerk om concerten te geven vanwege de mooie akoestiek en de sfeer, maar nu nog meer na de prachtige renovatie. Verder ook de gastvrijheid en de mogelijkheid om in de Voorhof na te blijven met het publiek.

Peter van Aerts