Aanschuiftafel in Oisterwijk

dinsdag 06 juni, 2023
Locatie:Locatie volgt
Tijd:15:00

De Aanschuiftafel is begonnen in de coronatijd. De tafel is bedoeld om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Het gaat om ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje bij één van de lokale horecaondernemers. Dit gebeurt voornamelijk in de daluren van een restaurant. Er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van 3,50 euro per persoon.

De locatie is nog niet bekend, maar het is in ieder geval in Oisterwijk. Schuif je ook aan? Laat dit dan voor 1 juni weten aan Lianne van der Wel via pastorliannevanderwel@ziggo.nl of telefonisch. Je hoort dan snel bij welke horecagelegenheid we aanschuiven.

« Agendaoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma