Jeugd

Er zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen binnen onze gemeente tal van verschillende activiteiten.

Bekijk de afzonderlijke pagina’s per leeftijdsgroep voor meer informatie:

De Jeugdraad
De jeugdraad is verantwoordelijk voor het jeugd- en jongerenwerk in de gemeente. De jeugddiaken vormt de verbinding tussen de kerkenraad en de verschillende jeugdwerkgroepen.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig, waaronder de ledenadministratie. Het is altijd weer leuk als ik een (nieuw) gezicht kan plaatsen bij een naam die ik in de administratie tegengekomen ben.

Gerda van der Gaag