Jeugd

Er zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen binnen onze gemeente tal van verschillende activiteiten.

Bekijk de afzonderlijke pagina’s per leeftijdsgroep voor meer informatie:

De Jeugdraad
De jeugdraad is verantwoordelijk voor het jeugd- en jongerenwerk in de gemeente. De jeugddiaken vormt de verbinding tussen de kerkenraad en de verschillende jeugdwerkgroepen.

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts