Jeugd 18+

Gespreksgroep 20-35 jarigen
Iedereen in de leeftijd van 20 tot (ongeveer) 35 jaar is van harte welkom om in een gezellige en ongedwongen sfeer met ons mee te praten en discussiëren over allerhande levensthema’s en geloofszaken. Op dit moment bestaat de gespreksgroep uit ongeveer 20 enthousiaste leden die eens per drie à vier weken van 20.00 tot 22.00 uur bij elkaar komt op de dinsdagavond. Meer informatie. De data voor deze gespreksgroep zijn terug te vinden in de agenda.

Ouderavond
Elk jaar is er een gespreksavond voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 met als thema geloofsopvoeding. Tijdens deze avond zal een spreker van JOP met de aanwezige ouders in gesprek gaan over thema’s waar ouders mee te maken kunnen krijgen: Wil je iets van het geloof meegeven? Wat wil je meegeven? Op welke manier? Wat als je partner niet gelooft en jij wel? Daarnaast zullen er materialen worden gepresenteerd, zoals verschillende kinderbijbels. De bedoeling is om op een open, laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te raken over de manier waarop kinderen in aanraking komen met geloofszaken. De datum van deze avond zal nog bekendgemaakt worden via Samen op Weg en de agenda. De ouders van dopelingen en kinderen die bij kerk op schoot of de kindernevendienst komen krijgen een persoonlijke uitnodiging. Maar ook alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom! Neem dan even contact op met het jeugdwerk.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig, waaronder de ledenadministratie. Het is altijd weer leuk als ik een (nieuw) gezicht kan plaatsen bij een naam die ik in de administratie tegengekomen ben.

Gerda van der Gaag