Jeugd 18+

O’Café
Iedereen in de leeftijd van 20 tot (ongeveer) 50 jaar is van harte welkom om in een gezellige en ongedwongen sfeer te praten en discussiëren over allerhande levensthema’s en geloofszaken. Regelmatig organiseren we avonden, in coronatijd ook online. In de zomer houden we een barbecue of picknick, waarbij ook de kinderen welkom zijn. Meer weten? Mail naar  jeugdwerk@pkn-oisterwijk.nl. De data voor deze gespreksgroep zijn terug te vinden in de agenda.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag