Ons kerkgebouw

Onze kerk staat aan de Kerkstraat 64 in Oisterwijk. Het is de Protestantse kerk voor zowel mensen uit Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot, Udenhout en Haren. Maar ook mensen van verder weg bezoeken onze gemeente.

We hebben een prachtig kerkgebouw uit 1810 dat in de zomer van 2013 geheel en al gerestaureerd en duurzaam is gemaakt. Lees hier meer over de historie van het kerkgebouw.

Daarnaast staat er sinds de jaren tachtig een multifunctioneel centrum tegen de kerk aangebouwd, onze Voorhof, die gebruikt wordt voor kerkelijke activiteiten en daarnaast verhuurd wordt aan commerciële gebruikers van buiten de gemeente.

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts