Ons kerkgebouw

Onze kerk staat aan de Kerkstraat 64 in Oisterwijk. Het is de Protestantse kerk voor zowel mensen uit Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot, Udenhout en Haren. Maar ook mensen van verder weg bezoeken onze gemeente.

We hebben een prachtig kerkgebouw uit 1810 dat in de zomer van 2013 geheel en al gerestaureerd en duurzaam is gemaakt. Lees hier meer over de historie van het kerkgebouw.

Daarnaast staat er sinds de jaren tachtig een multifunctioneel centrum tegen de kerk aangebouwd, onze Voorhof, die gebruikt wordt voor kerkelijke activiteiten en daarnaast verhuurd wordt aan commerciële gebruikers van buiten de gemeente.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk bezig, waaronder de ledenadministratie. Het is altijd weer leuk als ik een (nieuw) gezicht kan plaatsen bij een naam die ik in de administratie tegengekomen ben.

Gerda van der Gaag