Coronaviering

In de coronacrisis die half maart 2020 in Nederland begon heeft veel impact op het kerkleven. Tijdens lockdowns zijn er alleen online vieringen. In andere periodes is het mogelijk om met 30 mensen samen te komen, waarbij we de anderhalve meter afstand tot elkaar houden en mondkapjes dragen. Ook wordt er niet gezongen tijdens de vieringen.

Onze kerkdiensten zijn altijd mee te maken via www.kerkdienstgemist.nl

De liturgie die bij de betreffende dienst hoort vind je op de startpagina of bij de betreffende dienst in de agenda.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer