Coronaviering

In de coronacrisis die half maart 2020 in Nederland begon heeft veel impact op het kerkleven. Tijdens lockdowns zijn er alleen online vieringen. In andere periodes is het mogelijk om met 30 mensen samen te komen, waarbij we de anderhalve meter afstand tot elkaar houden en mondkapjes dragen. Ook wordt er niet gezongen tijdens de vieringen.

Onze kerkdiensten zijn altijd mee te maken via www.kerkdienstgemist.nl

De liturgie die bij de betreffende dienst hoort vind je op de startpagina of bij de betreffende dienst in de agenda.

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag