Coronaviering

In de coronacrisis die half maart 2020 in Nederland begon heeft veel impact op het kerkleven. Tijdens lockdowns zijn er alleen online vieringen. In andere periodes is het mogelijk om met 30 mensen samen te komen, waarbij we de anderhalve meter afstand tot elkaar houden en mondkapjes dragen. Ook wordt er niet gezongen tijdens de vieringen.

Onze kerkdiensten zijn altijd mee te maken via www.kerkdienstgemist.nl

De liturgie die bij de betreffende dienst hoort vind je op de startpagina of bij de betreffende dienst in de agenda.

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers