Kerkblad Samen op Weg

Een aantal keer per jaar verschijnt ons Kerkblad “Samen op Weg”. Dit aan huis bezorgde magazine bevat diverse vaste rubrieken, waaronder ‘Uit de pastorie’, ‘gemeenteberichten’, ‘agenda’ en komende activiteiten. Naast de vaste rubrieken zijn er ook interessant ingestuurde artikelen te vinden, aankondigingen of verslagen (met foto’s) van diverse activiteiten. Kopij graag aanleveren via: sow@pkn-oisterwijk.nl

Aanmelden en kosten

Het abonnementsgeld voor ‘Samen op Weg’ is minimaal € 25,- per  jaar. Mocht u meer willen bijdragen, dan is dat zeer welkom. U kunt  het bedrag overmaken  rekeningnummer  NL89RABO0181681005, Protestantse Gemeente Oisterwijk, inzake Kerkblad SOW te Oisterwijk.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer