Kerkblad Samen op Weg

Een aantal keer per jaar verschijnt ons Kerkblad “Samen op Weg”. Dit aan huis bezorgde Full-Color magazine bevat diverse vaste rubrieken, waaronder “Uit de pastorie”, “gemeenteberichten”, “agenda” en komende activteiten. Naast de vaste rubrieken zijn er ook diverse interessant ingestuurde artikelen te vinden, aankondigingen of verslagen (met foto’s) van diverse activiteiten. Kopij graag aanleveren via: sow@pkn-oisterwijk.nl

Aanmelden en kosten

Abonnementsgeld ‘Samen op Weg’ in 2017 is minimaal € 15,- per  jaar. Mocht u meer willen bijdragen, dan is dat zeer welkom. U kunt  het bedrag overmaken op de recent gewijzigde rekening  NL89RABO0181681005, Protestantse Gemeente Oisterwijk, inzake  Kerkblad SOW, te Oisterwijk.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer