Welkom bij de Protestantse gemeente Oisterwijk

Wij zijn een kleine en hartelijke gemeente in de Parel van Brabant. Iedere zondag is er kerkdienst om 10.15 uur.

Vanwege de coronamaatregelen zijn onze kerkdiensten uitsluitend online bij te wonen.

Vier dus online met ons mee op kerkdienstgemist.nl. Je kunt de diensten daar ook altijd terugkijken.

> Open de liturgie van 2 mei 2021

Collectes 2 mei
De eerste collecte is bestemd voor de diaconie. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘2 mei’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk, speciaal voor het ouderenpastoraat. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘2 mei’.

KAARSJE BRANDEN

Wil je laten weten dat je aan iemand denkt of wil je voor iemand bidden, steek een kaarsje op.

kaarsje

Donatie doen?