Welkom bij de Protestantse gemeente Oisterwijk

Wij zijn een kleine en hartelijke gemeente in de Parel van Brabant. Iedere zondag is er kerkdienst om 10.15 uur.

Gedurende de lockdown zijn al onze kerkdiensten uitsluitend online bij te wonen.

Vier dus online met ons mee op kerkdienstgemist.nl. Je kunt de diensten daar ook altijd terugkijken.

Liturgie voor zondag 11 april 2021

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor de diaconie. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘11 april’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘11 april’.

KAARSJE BRANDEN

Wil je laten weten dat je aan iemand denkt of wil je voor iemand bidden, steek een kaarsje op.

kaarsje

Donatie doen?