Club412

Club 4:12: “Ontmoeting is belangrijk”

Sta niemand toe dat hij vanwege je jeugdige leeftijd op je neerkijkt, maar wees voor de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, in je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid. 1 Timoteüs 4:12

Bijeenkomsten

Met tweewekelijkse bijeenkomsten laten we tieners (12-16 jaar) elkaar ontmoeten en op een laagdrempelige manier kennis maken met het geloof. Met een team van 8 personen zal er in eerste instantie in tweetallen leiding gegeven worden aan de bijeenkomsten.

Unieke samenwerking

Met een breed samengesteld team vanuit álle parochies van Oisterwijk, Moergestel (en Haaren) en de Protestantse Kerk Oisterwijk ontstaat er een unieke (oecumenische) samenwerking. Het is zowel een mooi voorbeeld van samenwerking binnen de nieuwe Parochie Heilige Sint Jozef als van interkerkelijke samenwerking tussen de nieuwe Parochie en de Protestantse Kerk Oisterwijk. Een ander uniek aspect van dit initiatief is het feit dat de drijvende kracht niet vanuit bestuurlijk niveau maar vanuit de parochianen en gemeenteleden komt!

Club412-uitstraling-1 Club412-uitstraling-2

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren