zondag 03 maart, 2024
Locatie:Kerk
Tijd:10:15

Het is de derde zondag van de Veertigdagentijd. Voorganger is ds. Tom Rijken.

We volgen het project ‘Wat goed dat jij er bent’ van Kind op Zondag. Vandaag lezen we Johannes 2: 13-22. Jezus gaat naar de tempel en wordt boos als hij daar verkopers van koeien, schapen en duiven ziet. Hij jaagt ze de tempel uit.

De eerste collecte is voor de diaconie. De tweede collecte is voor het werk van onze kerk, en wel speciaal voor het kerkblad Samen op Weg.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

> Open de liturgie van zondag 3 maart

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma