Ontmoeting met Pioniersplek Vita Tilburg

donderdag 23 mei, 2024
Locatie:Kapucijnenklooster Tilburg
Tijd:20:00

Vita Tilburg, geleid door Anneriet en Jan Boonen, is inmiddels in het derde jaar van pionieren aanbeland. Daarom organiseert Vita Tilburg een avond voor de betrokken gemeentes rondom hen heen. Gemeenten die financieel steunen en om hen heen staan, waaronder onze gemeente. Om te bouwen aan het draagvlak en om te inspireren. Vita Tilburg doet mooie ervaringen op en heeft kennis die waardevol is voor ons allemaal.

De avond vindt plaats in het Kapucijnenklooster, Korvelseweg 165 in Tilburg. Parkeren kan op het terrein van het klooster. Rij de oprijlaan in, dan zie je de parkeerplaats aan de rechterhand.

Het wordt een avond waarop pioniers Anneriet en Jan Boonen hun ervaringen delen. Ook is ruimte voor uitwisseling en vragen. Daarnaast gaan we zelf ook aan de slag met een werkvorm, waarin je ervaart hoe studenten (de doelgroep van Vita Tilburg) de stilte kunnen zoeken. We ronden af met een drankje.

Meld je uiterlijk 18 mei aan bij de scriba via scriba@pkn-oisterwijk.nl.

> Meer over Vita Tilburg

Beeld: Vita Tilburg

Dankbaar ben ik onze predikant en vooral de kerkelijk werker voor de manier waarop zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft de kerkelijk werker een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz