Schrijfactie voor Amnesty

vrijdag 08 december, 2023
Locatie:Huiskamer Voorhof
Tijd:12:00-14:00

Schrijf een brief. Verander een leven!

Voor het derde jaar op rij doet onze kerk mee aan de jaarlijkse Write for Rights-actie van Amnesty International. We schrijven brieven voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn. Deze internationale actie levert elk jaar succes op. Activisten komen vrij, discriminatie stopt, daders worden berecht. Help je ook (weer) mee dit jaar?

Doe mee met de grootste briefschrijfactie van Nederland! Samen zetten we  de autoriteiten met brieven onder druk om mensen die om politieke redenen vastzitten vrij te laten of gerechtigheid te geven. Een enorme stapel brieven maakt echt het verschil.

Tussen 12.00 en 14.00 uur ben je van harte welkom in de huiskamer van De Voorhof. Kom een kwartiertje of twee uur lang, schrijf 1 brief of 10: alles kan!

Er is koffie en thee met een lekkere snack. Het is tenslotte lunchtijd.

> Meer informatie

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma