Kerk op Schoot over de schepping

vrijdag 10 maart 2023

Zondag 19 maart om 12.00 uur is er weer Kerk op Schoot. Het thema is: de Schepping. Ouder(-s) en grootouder(-s) met kinderen van 0-6 jaar (ouder mag ook!) zijn van harte welkom om samen het scheppingsverhaal te beleven.

Wat is Kerk op Schoot?

Kerk op Schoot is een sprankelende, belevingsgerichte viering voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Iedere keer staat er een Bijbelverhaal centraal. Tijdens Kerk op Schoot beleven baby’s, peuters, kleuters én hun (groot-)ouders/verzorgers een Bijbelverhaal met alle zintuigen.

Ontmoeten

We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende peutermelodieën) en belevingsgerichte activiteiten. Met deze vieringen maken jonge kinderen op een speelse manier kennis met de kerk en kunnen ouders/verzorgers elkaar op een informele manier ontmoeten. We sluiten af met koffie, thee, limonade, wat lekkers en een broodje.

Waar?

In de kerkzaal van onze kerk, Kerkstraat 64 in Oisterwijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland