Annette van Cappellen overleden

donderdag 13 april 2023

Op 9 april, in het Licht van Pasen zoals haar kinderen op de rouwkaart schreven, is Annette van Capellen op 66-jarige leeftijd overleden. Annette was van 1 november 2012 tot oktober 2018 kerkelijk medewerker in onze gemeente. Omdat ze ziek werd, moest ze haar werk in onze kerk helaas opgeven. 

De dankdienst voor het leven van Annette vindt plaats op zaterdag 15 april om 13.30 uur in de Gereformeerde Kerk ‘De Brug’ in Sprang-Capelle. De dienst is online te volgen via Youtube

De familie vindt het fijn als je een mooie herinnering of condoleance achterlaat op www.memori.nl/annette-van-cappellen-hendriksma.

We herinneren ons Annette als een warme persoonlijkheid die op een zeer betrokken manier met mensen omging. We wensen haar kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze verdrietige tijd. 

De kerkenraad

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland