In première: de nieuwe stoelen

vrijdag 21 april 2023

Afgelopen zondag was het de laatste keer dat je op de oude stoelen in de kerk kon zitten. Vanaf 23 april zitten we op de nieuwe stoelen die veel meer comfort bieden. Bovendien zijn ze gemakkelijker te verplaatsen bij evenementen.

Er is hard gewerkt om de oude stoelen uit de kerk te verwijderen en de nieuwe neer te zetten. De oude stoelen hebben een mooie bestemming gevonden. Ze gaan naar een kerk in Portugal. De schoonzoon van de familie Stelma (die in Portugal woont) heeft de stoelen in vier ritten naar Waalwijk verhuisd. Van daaruit vervoert een expeditiebedrijf ze naar Portugal.

> Bekijk hier alle foto’s

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts