Broer en Betty 60 jaar getrouwd

vrijdag 26 mei 2023

Op 17 mei was het 60 jaar geleden dat Broer en Betty Frankena in het huwelijksbootje zijn gestapt. We feliciteren ze hartelijk met dit bijzondere huwelijksjubileum. Dat deden we door bij ze lang te gaan met een mooie bos bloemen en een door Robert zelfgemaakte kaart. We hebben een heel gezellig gesprek gehad over van alles. Wat een bijzondere en lieve mensen zijn het!

Broer en Betty komen beide uit Friesland. Ze vertelden ons hoe ze elkaar ontmoet hebben via kerkelijke activiteiten. Betty spreekt nog graag Fries, terwijl Broer die taal thuis eigenlijk nooit heeft gesproken. Hij leerde Fries op school. Voor het werk van Broer zijn ze verhuisd naar Amsterdam, en dat was een hele omschakeling.

Asperges

Ze hebben op 17 mei, de heugelijke dag, samen met hun dochter gewandeld en geluncht in de omgeving van de Suikerberg bij Udenhout. Daarna hebben ze bij hun dochter thuis heerlijke asperges gegeten. In december vieren zij hun 60-jarig huwelijk met alle kinderen, kleinkinderen en zelfs twee achterkleinkinderen! We wensen ze alvast een onvergetelijk dag toe!

Robert Griek en Sandra van Triet

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers