Broer en Betty 60 jaar getrouwd

vrijdag 26 mei 2023

Op 17 mei was het 60 jaar geleden dat Broer en Betty Frankena in het huwelijksbootje zijn gestapt. We feliciteren ze hartelijk met dit bijzondere huwelijksjubileum. Dat deden we door bij ze lang te gaan met een mooie bos bloemen en een door Robert zelfgemaakte kaart. We hebben een heel gezellig gesprek gehad over van alles. Wat een bijzondere en lieve mensen zijn het!

Broer en Betty komen beide uit Friesland. Ze vertelden ons hoe ze elkaar ontmoet hebben via kerkelijke activiteiten. Betty spreekt nog graag Fries, terwijl Broer die taal thuis eigenlijk nooit heeft gesproken. Hij leerde Fries op school. Voor het werk van Broer zijn ze verhuisd naar Amsterdam, en dat was een hele omschakeling.

Asperges

Ze hebben op 17 mei, de heugelijke dag, samen met hun dochter gewandeld en geluncht in de omgeving van de Suikerberg bij Udenhout. Daarna hebben ze bij hun dochter thuis heerlijke asperges gegeten. In december vieren zij hun 60-jarig huwelijk met alle kinderen, kleinkinderen en zelfs twee achterkleinkinderen! We wensen ze alvast een onvergetelijk dag toe!

Robert Griek en Sandra van Triet

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag