Zondag: Familieviering en lunch

donderdag 07 december 2023

Komende zondag organiseren we weer een familieviering. Een viering waarin er verschillende activiteiten zijn voor jong en oud. Door te doen, gaan we aan de slag met een Bijbels thema. En we ontdekken wat dat thema voor ons leven kan betekenen. We sluiten af met een gezamenlijke lunch. Neem je ook iets mee voor het lunchbuffet?

Het thema van de familieviering is dit keer natuurlijk advent. Advent is een periode van verwachten. We kijken uit naar Kerst, het feest van Jezus’ komst naar de wereld. Je vraagt je af ‘Hoe lang nog?’ Je kunt op je horloge kijken of op de kalender om te zien hoever de tijd gevorderd is. Soms kun je ook aan ándere dingen zien of het al bijna tijd is. In deze familieviering gaan we samen op zoek naar een antwoord op de vraag: ‘Weet jij hoe laat het is?’

Lunchbuffet

We sluiten de viering af met een gezamenlijk lunchbuffet. Neem je wat lekkers mee? Dan zorgen wij voor drinken. Vooraf meer weten? Mail dan met jeugdouderling Dorien via jeugdouderling@pkn-oisterwijk.nl. Tot zondag!

De Winanda de Vroe, Judith Ooms en Dorien Kleine Rammelkamp

Ook aan de adventskrans kun je zien hoe ver de tijd gevorderd is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer