Soepactie voor Libanon

zondag 31 december 2023

Op zondag 28 januari kun je na de kerkdienst een kommetje soep kopen. De opbrengst daarvan is bestemd voor jonge mensen in Libanon die het sociaal en financieel niet gemakkelijk hebben. We zoeken enkele mensen die willen helpen om de soep te maken.

Je kookt thuis een pan soep voor 8 personen en neemt deze soep op 28 januari mee naar de kerk. Wil jij soep maken? Stuur dan een berichtje naar Marieke Traksel via ZWO-Oisterwijk@hotmail.com of bel 06-21656126. Je kunt de mensen van de diaconie en de ZWO natuurlijk ook persoonlijk aanspreken.

Alvast bedankt voor je hulp!

Jan Marcelis, Jantsje Bakkeren, Wini Zaaijer en Marieke Traksel
Diaconie en ZWO

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland