Basics is weer van start

woensdag 10 januari 2024

De Basics-middagen zijn weer begonnen. Iedereen tussen ongeveer 10-14 jaar die meer wilt weten of het geloof, de kerk en de Bijbel is van harte welkom!

Samen gaan we op zoek naar de vragen die ons bezighouden. Hoe is de Bijbel ontstaan en waarom bestaat het uit zoveel boeken? Waarom is er een kerkenraad? Hoe werkt dat nu met bidden? Kortom, er komen veel verschillende vragen aan bod. Samen met ds. Winanda of jeugdouderling Dorien gaan we op zoek naar de antwoorden.

Wanneer?

Basics is van 16:30-17:30 uur in de Rotonde op de volgende donderdagen:
11, 18, 25 januari
1, 8, 22 en 29 februari

Meer informatie bij Winanda of Dorien via jeugdouderling@pkn-oisterwijk.nl.

Het is niet erg als je niet iedere week kunt komen, je bent altijd welkom! Tot ziens!

Winanda en Dorien

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts