20 januari: Vrijwilligersdag!

vrijdag 12 januari 2024

Beste vrijwilligers van onze mooie kerkelijke gemeente,

Jullie inzet vormt de basis van onze gemeente, jullie zijn van onschatbare waarde! Hier willen we dan ook graag bij stilstaan en onze waardering tonen.

Op 20 januari organiseren we onze Vrijwilligersdag. Het wordt een feestelijk samenzijn. We hebben een boeiend programma samengesteld met activiteiten, lekkere hapjes, drankjes en we sluiten af met een vers soepje. Dit wil je niet missen en heb je als vrijwilliger echt verdiend!

Het belooft een leuke, ontspannende middag te worden. Ben je er ook bij? Aanmelden kan door een nail te sturen naar info@familiebakkeren.nl of schrijf je in via het inschrijfformulier in de kerk.

Datum: 20 januari

Ontvangst: 16.00 uur

Einde: 20.00 uur

Plaats: De Voorhof

We hopen van harte dat jullie aanwezig zijn, om samen met ons deze dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.

De vrijwillige feestcommissie

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen.

Gerda van der Gaag