Save the date: gemeenteavond

vrijdag 19 januari 2024

De Kerkenraad organiseert op dinsdag 5 maart om 20.00 uur een gemeenteavond. Tijdens de avond komen er drie onderwerpen aan de orde: een nieuw speerpunt voor de diaconie, de renovatie van de diaconiehuisjes en het onderzoek naar het samengaan met de Protestantse gemeente van Hilvarenbeek.

Zet de datum vast in je agenda, zodat je kunt meedenken en meepraten. Meer informatie over de exacte inhoud lees je binnenkort in Samen op Weg en in de nieuwsbrief. Het wordt in ieder geval een nuttige en leerzame avond, waarop op we met elkaar in gesprek gaan over deze belangrijke onderwerpen voor de toekomst van onze gemeente.

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland