Vrijwilligersmiddag: meedoen kan nog!

vrijdag 19 januari 2024

Morgen, zaterdag 20 januari, kun je van 16.00 tot 20.00 uur nog meedoen met de vrijwilligersmiddag. We hoorden soms mensen zeggen: ‘Ik doe maar heel weinig, ik leg bijvoorbeeld helemaal geen bezoeken af. Dan is deze middag toch niet voor mij?’ Ja, dan is het ook voor jou!

De vrijwilligersmiddag is voor alle gemeenteleden die ‘iets’ doen voor de kerk. Hoe groot of klein ook.

Het wordt een feestelijk samenzijn. We hebben een boeiend programma samengesteld met activiteiten, lekkere hapjes, drankjes en we sluiten af met een vers soepje. Dit wil je niet missen en heb je als vrijwilliger echt verdiend!

Het belooft een leuke, ontspannende middag te worden, en als je je nog niet hebt opgegeven kun je alsnog aansluiten. Stuur wel even een mailtje naar info@familiebakkeren.nl. Tot morgen!

Dankbaar ben ik onze predikant en vooral de kerkelijk werker voor de manier waarop zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft de kerkelijk werker een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz