Samen soep eten voor Libanon

zondag 21 januari 2024

Komende zondag, 28 januari, kun je na de dienst gezellig een kop soep blijven eten. Voor slechts 2,50 euro koop je een kop heerlijke verse soep met brood. Deze soep is gemaakt door enkele gemeenteleden.

Met de soepverkoop steunen we jongerencentrum Manara in Beiroet Libanon, het Kerk in Actie-project dat wij hebben ‘geadopteerd’. Door een kop soep te kopen geef je arme Libanese jongeren een financieel steuntje in de rug. Zij hebben het economisch gezien niet makkelijk.

Eet dus gezellig mee zondag. Tot dan!

Jan Marcelis, Wini Zaaijer, Jantsje Bakkeren en Marieke Traksel
Diaconie en ZWO

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer