Afscheid ouderlingen

vrijdag 02 februari 2024

Afgelopen zondag hebben Floortje Weug-Verhoek en Marjan van Wijngaarden afscheid genomen als ouderling. Floortje was jeugdouderling en Marjan scriba. 

Het was een mooie dienst waarin ds. Winanda de Vroe een warm afscheidswoord sprak. De oud-ouderlingen kregen ook een roos namens de kerk. Van de kinderen kregen ze een prachtig versierde kaars.

Herma Apperloo is de nieuwe scriba, en Dorien Kleine Rammelkamp blijft jeugdouderling. Het kerkenraadswerk gaat gelukkig dus gewoon door!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag