Familieviering met aansluitend lunchbuffet

vrijdag 16 februari 2024

Ga met ons mee op ontdekkingstocht! Door te ‘doen’ gaan we aan de slag met het thema van de Veertigdagentijd ‘Wat goed dat jij er bent!’. Komende zondag zoomen we in op ‘Wie heb je nodig?’. We ontdekken in diverse activiteiten (o.a. gespreksgroep en creatief) wat dit thema voor ons leven, jong en oud, kan betekenen.

De veertigdagentijd is een tijd van voorbereiding. In deze periode staan we stil bij de nabijheid van andere mensen en van God. Soms kun je je alleen voelen, maar ben je dan ook echt alleen? Als je goed kijkt zie je mensen om je heen die jou willen helpen en troosten. Hierdoor kun je iets van Gods nabijheid voelen.

We sluiten de viering af met een gezamenlijk lunchbuffet. Neem je wat lekkers mee? Dan zorgen wij voor drinken.

Ds Winanda, Judith, Sandra, Marisha en Dorien

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren