Voorlopig resultaat Actie Kerkbalans 2024

vrijdag 16 februari 2024

Het voorlopige resultaat van de Actie Kerkbalans is dit jaar weer bemoedigend! Bijna drie weken na sluiting van de Actie zijn van de 337 adressen die zijn benaderd zo’n 222 toezeggingen binnen, bijna twee/derde dus. Het voorlopige resultaat is ruim 72.000 euro. Dat is zelfs iets meer dan wat er voor dit jaar begroot is.

Maar dat is ook hard nodig vanwege de sterk gestegen kosten en traktementen. We zijn natuurlijk erg blij met het voorlopige resultaat en bedanken de betreffende gemeenteleden van harte!

Een toezegging doen kan nog

Er zijn echter nog ongeveer 100 adressen die nog niet gereageerd hebben. Mocht je er door omstandigheden nog niet aan toe zijn gekomen om te reageren, doe je toezegging dan zo snel mogelijk. Want… geef vandaag voor de kerk van morgen!

Vrijwilligers bedankt

Tenslotte bedanken we iedereen die de Actie Kerkbalans dit jaar weer mogelijk heeft gemaakt, vooral de contactpersonen die de deuren langs zijn gegaan en de werkgroep Kerkbalans. Dank jullie wel!

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer