Donatie

Giften, sparen en/of kerkelijke bijdragen
Indien u een financiële gift wilt geven, dan kunt u dat overmaken naar één van de twee onderstaande rekeningen, afhankelijk van het doel. Indien het doel specifieker is dan aangegeven, dit graag vermelden.

• Kerk algemeen: NL76RABO0138978735 t.n.v. Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.
  • Diaconie of ZWO: NL02RABO0373736266 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.

Ter informatie aan kerkleden:

• De kerkelijke bijdrage kan worden overgemaakt op de rekening NL10RABO0373711581 o.v.v. “Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a. inzake bijdragen”
  • Voor collectebonnen: NL83RABO0138954747 t.n.v. Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.  —  collectebonnen uitsluitend in veelvoud van € 20,-  (dus 20 bonnen à € 1,- per vel).

• Kerkblad Samen op Weg
    NL89RABO0181681005 t.n.v. Protestantse gemeente Oisterwijk, inzake Kerkblad SOW

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk door Hester gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts