Donatie

Giften, sparen en/of kerkelijke bijdragen
Indien u een financiële gift wilt geven, dan kunt u dat overmaken naar één van de twee onderstaande rekeningen, afhankelijk van het doel. Indien het doel specifieker is dan aangegeven, dit graag vermelden.

• Kerk algemeen: NL76RABO0138978735 t.n.v. Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.
  • Diaconie of ZWO: NL02RABO0373736266 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.

Ter informatie aan kerkleden:

• De kerkelijke bijdrage kan worden overgemaakt op de rekening NL10RABO0373711581 o.v.v. “Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a. inzake bijdragen”
  • Voor collectebonnen: NL83RABO0138954747 t.n.v. Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.  —  collectebonnen uitsluitend in veelvoud van € 20,-  (dus 20 bonnen à € 1,- per vel).

• Kerkblad Samen op Weg
    NL89RABO0181681005 t.n.v. Protestantse gemeente Oisterwijk, inzake Kerkblad SOW

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland