Donatie

Giften, sparen en/of kerkelijke bijdragen
Indien u een financiële gift wilt geven, dan kunt u dat overmaken naar één van de twee onderstaande rekeningen, afhankelijk van het doel. Indien het doel specifieker is dan aangegeven, dit graag vermelden.

• Kerk algemeen: NL76RABO0138978735 t.n.v. Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.
  • Diaconie of ZWO: NL02RABO0373736266 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.

Ter informatie aan kerkleden:

• De kerkelijke bijdrage kan worden overgemaakt op de rekening NL10RABO0373711581 o.v.v. “Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a. inzake bijdragen”
  • Voor collectebonnen: NL83RABO0138954747 t.n.v. Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a.  —  collectebonnen uitsluitend in veelvoud van € 20,-  (dus 20 bonnen à € 1,- per vel).

• Kerkblad Samen op Weg
    NL89RABO0181681005 t.n.v. Protestantse gemeente Oisterwijk, inzake Kerkblad SOW

Dankbaar ben ik Dominee Radstake en vooral Annette van Cappellen voor de wijze dat zij mijn overleden vrouw tijdens haar ziek zijn geestelijke steun hebben verleend. Enkele uren voor haar overlijden heb ik een gedicht (gebed) aan haar voorgelezen over de zorgzame en liefhebbende handen die God worden overgenomen. Dit gedicht heeft Annet een dag eerder ook aan haar voorgelezen.

Harm Detz