Nieuwe kerkelijk werker per 1 september

dinsdag 02 juli 2019

Goed nieuws! We hebben een nieuwe kerkelijk werker gevonden. Een benoemingscommissie bestaande uit 5 gemeenteleden heeft een unaniem voorstel gedaan. De kerkenraad heeft dit voorstel unaniem overgenomen.

Per 1 september benoemt de kerkenraad Lianne van der Wel – van Reeuwijk als kerkelijk werker. Zij gaat voor de duur van 1 jaar gedurende 12 uur per week bij ons aan de slag. Haar aandachtsgebied wordt het pastoraat.

Lianne van der Wel is een zeer ervaren kerkelijk werker. Momenteel werkt zij bij de Protestantse gemeente in Dordrecht.

De benoeming van onze nieuwe kerkelijk werker betekent ook dat ds. Annemarie Hagoort haar tijdelijke pastoraatswerkzaamheden gaat beëindigen. De kerkenraad bedankt haar heel hartelijk voor haar hulp in het afgelopen jaar.

Lianne van der Wel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Als Diaken heb je een belangrijke rol binnen de gemeente. Zeker in een tijd waarin onrecht, geweld en armoede hoogtij vieren. Zelf ben ik als Diaken meer een doener en vind het fijn als ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor iemand die het nodig heeft. Omzien naar elkaar is daarbij een basisvoorwaarde. Niet alleen binnen onze eigen gemeente maar ook daarbuiten, landelijk én wereldwijd.

Jantsje Bakkeren