Nieuwe kerkelijk werker per 1 september

dinsdag 02 juli 2019

Goed nieuws! We hebben een nieuwe kerkelijk werker gevonden. Een benoemingscommissie bestaande uit 5 gemeenteleden heeft een unaniem voorstel gedaan. De kerkenraad heeft dit voorstel unaniem overgenomen.

Per 1 september benoemt de kerkenraad Lianne van der Wel – van Reeuwijk als kerkelijk werker. Zij gaat voor de duur van 1 jaar gedurende 12 uur per week bij ons aan de slag. Haar aandachtsgebied wordt het pastoraat.

Lianne van der Wel is een zeer ervaren kerkelijk werker. Momenteel werkt zij bij de Protestantse gemeente in Dordrecht.

De benoeming van onze nieuwe kerkelijk werker betekent ook dat ds. Annemarie Hagoort haar tijdelijke pastoraatswerkzaamheden gaat beëindigen. De kerkenraad bedankt haar heel hartelijk voor haar hulp in het afgelopen jaar.

Lianne van der Wel

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland