Eind augustus: barbecue!

maandag 20 juni 2022

Op zaterdag 27 augustus bent je van harte welkom in Hilvarenbeek. Hier wordt in de tuin van de Andreaskerk aan het Vrijthof 22  weer een barbecue georganiseerd. Voor 15 euro per persoon kun je mee-eten. Het samen eten is erg gezellig en we zijn van harte welkom. De inloop is vanaf 17 uur en de barbecue wordt om 17.30 uur aangestoken. 

Aanmelden voor de barbecue kan via zwo-oisterwijk@hotmail.com of telefonisch via Marieke Traksel, telefoon 06 – 21 65 61 26.

De kerk in Hilvarenbeek is overigens op zoek naar tuinstoelen en tuintafels die mensen weg willen doen. Deze kunnen onder meer tijdens de barbecue gebruikt worden. Heb je een tuintafel of stoelen over? Laat het even weten via zwo-oisterwijk@hotmail.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het contact met kerkelijke gemeente biedt me structuur en handvatten om mijn geloof levend te houden en door me actief in te zetten kan ik ook wat van dit geloof laten zien. Daarom bezoek ik de kerkdiensten en hou ik me graag bezig met allerlei organisatorische zaken binnen de kerk. Mijn man en ik hebben een paar jaar in Canada gewoond. Maar ook vanuit daar voelde ik me betrokken bij ons gemeente en bleef ik de kerk volgen. 

Gerda van der Gaag