Pinksterviering met een vonk van hoop

vrijdag 02 juni 2023

Wat heerlijk dat het weer dit jaar zo onbekommerd meewerkte tijdens de Pinksterviering in het Natuurlijktheater! Bijna 200 mensen waren getuige van dobberende gele dingen, die met een anker niet langer stuurloos waren. Kinderen zochten puzzelstukken die in het hele theater verstopt waren. Samen maakten die stukken de vonk van hoop tot een aardig vuur.

De volwassenen dachten na over de vraag: waaruit put jij hoop? Hoop werd gevonden in de natuur, maar ook in de mensen om je heen. Wat fijn dat de Geest van God daar allemaal in meewerkt!

Muzikaal

Muzikaal was het ook genieten met een pianist, trompettist, koor en dirigent en er kon ook meegezongen worden. De collecte was bestemd voor de Voedselbank in Tilburg, en leverde ruim 700 euro op.

Tot volgend jaar in het Natuurtheater, of eerder van harte welkom in de kerken!

> Bekijk alle foto’s

Fotocollage: Dit Maliepaard

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Een van de belangrijkste dagen uit je leven, naast dat je voor de wet natuurlijk in het gemeentehuis trouwt, de huwelijksinzegening in de kerk. Ik ben opgevoed in een hervormd gezin en ben grootgebracht met het geloof. Onze kinderen zijn beide in deze kerk gedoopt. Een hele fijne dienst die van het begin tot het eind door iedereen goed ontvangen is. Heel begrijpend en passend bij ons gezin en onze geloofssituatie.

Marit Mannaerts