Kerkdienst: Gedachteniszondag

zondag 31 oktober, 2021
Locatie:Kerk en online
Tijd:10:15

Voorgangers zijn pastor Lianne van der Wel en ds. Winanda de Vroe. We herdenken vandaag de mensen die het afgelopen jaar zijn overleden.

Je kunt ook online meevieren via kerkdienstgemist.nl.

Open hier de liturgie van 31 oktober

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor het Alzheimer Café. Maak je gift over op NL02 RABO 0373 7362 66 t.n.v. Diaconie Protestantse Kerk Oisterwijk, onder vermelding van ‘Alzheimer Café’.
De tweede collecte is voor het werk van onze kerk. Maak je gift over op NL10 RABO 0373 711 581 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Oisterwijk onder vermelding van ‘31 oktober’.

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers