Aanmelden kerkdienst 27 september en 4 oktober

vrijdag 18 september 2020

*LET OP: TIJDELIJK ANDER AANMELDADRES*

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de kerkdienst van 27 september. Voorganger is ds. W. van de Wouw. Aanmelden kan door uiterlijk donderdagavond een mailtje te sturen naar info@familiebakkeren.nl.

Datzelfde geldt voor zondag 4 oktober. Voorganger is dan ds. Wil van Egmond. Daarvoor kun je je vanaf vrijdag 25 september aanmelden via info@familiebakkeren.nl.

Voor de dienst van zondag 11 oktober kan het aanmelden weer gewoon via scriba@pkn-oisterwijk.nl.

Zet in de mail:

  • met hoeveel volwassenen je komt,
  • hoeveel kinderen je meeneemt en hoe oud ze zijn.

Als je al vrijwilliger in de kerkdienst bent, hoef je je niet aan te melden. Je eventuele partner moet dat wel doen!

Lukt mailen niet?

Als het mailen niet lukt, bel dan Jantsje Bakkeren op 06 – 22 85 63 58. Als er niet wordt opgenomen, spreek dan de voicemail in. Vertel dat je naar de kerk wil komen en met hoeveel mensen. Uiterlijk zaterdagochtend ontvang je via mail een bevestiging.

Online meevieren?

De link naar de kerkdienst en de liturgie vind je voortaan iedere zondag in de agenda op de website. Ga naar de betreffende zondag, en je vindt alles wat je nodig hebt om de viering mee te beleven. De kerkdienst is vanaf zondagmiddag ook de hele week op de startpagina van de website te zien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

In de kerk vind ik inspiratie om over essentiële zaken in het leven na te denken, zoals door welke waarden wij mensen aangestuurd worden in ons gedrag. Ik stel het op prijs om fijne mensen te ontmoeten in de kerk. In andere organisaties, zoals bedrijven, is dat wel eens heel anders. Ik zou het leuk vinden om eens te analyseren hoe we als kerk nog meer jonge mensen kunnen bereiken, bijvoorbeeld via andere manieren van communicatie.

Rienk Lammers