Een mooie opbrengst voor Bethania

donderdag 01 april 2021

De wijn- en honingverkoop is achter de rug. Op 26 maart bracht de eigenaar van Promoldavië een groot aantal dozen langs bij Jantsje Bakkeren. We hebben maar liefst 239 flessen wijn en 33 potten honing bij hem besteld. ’s Middags kwamen de gemeenteleden hun bestelling ophalen.

Onze verkoop levert een gezamenlijk bedrag van 707,93 euro voor Bethania op. Dit is een mooi resultaat. Allen hartelijk dank voor uw steun! Wij hebben veel plezier gehad in het samen organiseren van deze verkoop.

Namens het ZWO en de diaconie,

Hans Bonis, Nikki Idema (Tilburg), Digna Cusell (Hilvarenbeek) Jantsje Bakkeren, Hans Zaaijer en Marieke Traksel (Oisterwijk)

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma