Kunst op het kerkhof

donderdag 04 augustus 2022

Op zondag 14 augustus wordt direct aansluitend aan de kerkdienst op het kerkhof een kunstwerk onthuld. Iedereen is van harte uitgenodigd om  daarbij aanwezig te zijn.

Na ruim 15 jaar is de urnenmuur vervangen door een mooi zitbankje, waar je ook kunt schuilen voor de regen. Boven de zitbank is een passend kunstwerk aangebracht.

Het kunstwerk is gemaakt door Bas en Nicole Berkelmans, die ook de wijnrank in de kerk hebben gemaakt. Zij zijn bij de onthulling aanwezig. Na afloop is er koffie met een verrassing erbij.

Sinds wij in Berkel-Enschot wonen, voelen wij ons als gezin thuis in het kleine Protestantse kerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Van huis uit zijn wij ‘meelevend’ zoals dat heet. Daardoor draaiden we ook sneller dan verwacht mee in de vele activiteiten en werkzaamheden van de kerk.

Evert Niemeijer