Bewoners vertrokken uit diaconiehuisje

woensdag 17 augustus 2022

Sinds 1 maart waren Mandy en Rob onze gasten in het Diaconiehuisje. Farent, het maartschappelijk werk Oisterwijk, had de diaconie destijds gevraagd om dit jonge stel in (woning)nood uit Oisterwijk op te vangen. Afgelopen week zijn ze weer vertrokken.

Oorspronkelijk zouden Mandy en Rob tot 1 september blijven. Maar langer verblijf was helaas niet meer mogelijk vanwege een ernstig verkeersongeluk waar ze in juli bij betrokken waren. Door haar verwondingen kon Mandy niet meer boven komen.

Gelukkig heeft het stel nu voor acht weken onderdak gevonden in een appartement van familie, waar alles gelijkvloers is. De verwachting is dat er binnen deze acht weken voor Mandy en Rob definitieve woonruimte beschikbaar komt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

‘De kerk, een plek waar hemel en aarde elkaar raken…’ wordt er aan het begin van de dienst gezegd. Het gebeurt vaak dat in de dienst onder woorden gebracht wordt wat je voelt, en zelf niet zeggen kan. God’s woord is krachtig en het overkomt me vaak dat ik ineens aangesproken word door wat er gezegd wordt, zonder dat ik er echt naar op zoek ben.

Amy Hoogeland