Bloemen voor huwelijksjubilea

zaterdag 24 september 2022

De afgelopen tijd zijn er weer bloemen gebracht bij gemeenteleden die een huwelijksjubileum te vieren hadden. Het was feest bij de familie Koekkoek en de familie Aanen.

Op 16 september waren de heer en mevrouw Koekkoek uit Oisterwijk 50 jaar getrouwd. Ze vierden dat in het weekend met hun met hun kinderen en kleinkinderen in Velp, de geboorteplaats van mevrouw Koekkoek. Er zijn veel herinneringen opgehaald. De woensdag erna hebben wij ze een boeketje bloemen aangeboden namens iedereen van de Protestantse gemeente. Het echtpaar heeft dit zeer gewaardeerd en bedankte ons hartelijk.

Op 19 september vierden de heer en mevrouw Aanen uit Udenhout hun zilveren huwelijksjubileum. Ook zij waren blij verrast door het bloemetje dat we ze brachten.

Robert Griek en Sandra van Triet

Vanaf september 1973 wonen wij in Loon op Zand, dat kerkelijk bij Tilburg hoort, maar ik vind het fijn in onze kerk en blijf hier komen. Sinds 1992  bezoeken  vluchtelingen uit het AZC  onze kerk. Sommigen zijn bij ons gedoopt of hebben belijdenis gedaan en zijn intussen lid van onze gemeente. Samen iets drinken na de viering in de kerk vind ik fijn. Even bijpraten en er voor elkaar zijn !

Sjouk Boekhoud – Bijlsma